Vores efterskole: En bredtfavnende efterskole med kreative linjefag som både musik og design

Vores efterskole i det naturskønne Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig efterskole, der byder på et bredt udvalg af varierende studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige grene af sport som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på mere end bare idræt. Inspireret af de fantastiske omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan prøve kræfter med sjove og aktive linjefag – for eksempel adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fokusere på for eksempel musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, lige meget hvad du vælger at fokusere på.

Udover efterskolens almindelige undervisning, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i form af de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får de elever med outdoor som linjefag, lejlighed til at sove ude i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af vores efterskole officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig – også hvis du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>