Vi klarer valsning af rør & profilvalsning

Er du interesseret i at lære noget om rør, som fx udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Profilvalsning plus bukning af rør er i løbet af kort tid blevet en favorabel alternativ metode inden for rørbearbejdning ift. almindelige svejsede rør. Med bukning af rør kan man nemlig ikke udelukkende gøre udgifterne til anskaffelsen af rør meget lavere. Hvis I går over til anvendelsen af bukkede rør i virksomheden, kan det i langt de fleste tilfælde være muligt at sikre jer en løsning, der er specialtilpasset til jeres virksomhed og har et smukkere resultat. Samtidig er bukkede rør meget lettere at gøre rene og har en lavere vægt. Såfremt du og din virksomhed udvælger os som jeres primære leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at alle jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver lavet med henblik på at tilfredsstille ethvert behov i jeres virksomhed uanset branche. Som firma råder vi nemlig ikke bare over nogle af de mest erfarne fagfolk inden for bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores veludstyrede produktionsværksted, producerer vi også meget af det solide bukkeværktøj samt de bukkematricer, vi bruger.

Af den årsag kan vi med garanti leve op til ethvert behov i jeres virksomhed. Inden vores rørspecialister indleder vores produktion af en ordre på rørbukning for jeres virksomhed, laver vi et individuelt tilrettet fixtur ud fra en original protype. Selve prototypen udføres endvidere på baggrund af en model, som vores værksted modtager fra jeres virksomhed eller i nogle tilfælde selv udfører i svejsebøjninger. Bagefter sker den pågældende rørbearbejdning og bukning samt senere rørbukninger efter dette fixtur. På den måde kan vores specialister lave bukkede rør, som svarer til jeres virksomheds ønsker og behov. Ud over rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, udfører vi også forskellige former for valsning af rør og profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til konkurrencedygtige priser på seriestørrelser á blot 5-6 stk. Ud over profilvalsning udfører vi en efterbehandling, som imødekommer jeres behov, samtidig med at vi bukker rør i små såvel som store radier. Vores virksomheds brede ekspertise medvirker til, at vi pt. laver alverdens opgaver for virksomheder i mange forskellige arbejdsområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>