Tag Interferon Beta fra Merck Serono og opnå en gavnlig sklerose behandling

For kort tid siden slog lynet ned i min lille families ellers så harmoniske hverdag. I nogen tid har jeg været yderst træt og uoplagt og haft en påfaldende snurrende fornemmelse i fødderne og hænderne. Alligevel havde både jeg og min kæreste overhovedet ikke indstillet os på det kæmpemæssige chok der rystede vores grundvold, da speciallægen gav mig diagnosen. I kølvandet på utallige neurologiske undersøgelser stod det nemlig klart; jeg har en af de værste autoimmune sygdomme: dissemineret sklerose.

I den første tid efter, at jeg havde fået diagnosen, har min største bekymring været, lige præcis hvad tilværelsen med dissemineret sklerose kommer til at betyde for mit arbejdsliv og ikke mindst for vores to børn og min kæreste. Er det stadig muligt for os at tage sammen på ferier i udlandet, og hvor længe endnu vil jeg kunne tonse rundt udenfor med ungerne? Jeg er helt sikker på, at jeg overhovedet ikke er klar til at tage afsked med de ting i livet. Mig og min mand er som følge heraf nu begyndt at se nærmere på behandlingsmulighederne.

En af de absolut mest virkningsfulde medikamenter til at behandle dissemineret sklerose er med garanti Interferon Beta præparatet fra Merck Serono. Det er den pga., at en sklerose behandling med Interferon Beta sætter en effektiv stopper for den ødelæggende demyelinisering, som sklerose og andre autoimmune sygdomme forårsager. Man har af den årsag mulighed for at både minimere omfanget af attakkerne og forlænge tiden mellem dem via behandlingen med midlet fra Merck Serono.

Jeg vil dog have at vide, hvorvidt der er en eller anden her på bloggen, der vil dele nogle erfaringer om virkningen af behandling med Interferin Beta mod sklerose, før jeg påbegynder Merck Seronos præparat?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>