Solenergi med en solfanger

Et solcellepanel skaber el med solenergi. Dette bliver kaldt en effekt af fotoelektricitet. Solceller er produceret af siliciumplader, et metalpanel, et metalgitter samt et lag glas. Solcellerne ligger i firkantede felter på taget. Solpaneler er bedre for både pengepungen og miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden hele tiden billigere.

Undvig meget dyre opkrævninger og miljøforurening med solpaneler. Kvalitets solceller, priser som der er prisbillige foruden god råd og vejledning – det kan vi forene. Vi afsætter solfanger i den bedste kvalitet med ydelse på op til næsten 7000 KWh per år. Vi står altid klar til at rådføre ift. hvilken slags samt omfang af et solfangeranlæg, der er mest optimalt til den respektive bolig. Således fortæller vi også den mest optimale udvej med solenergi med hensyn til solcelleanlæg priser til dig.

Solpaneler er dyrt at få, men til gengæld er el omkostningsfrit resten af livet. Netop derfor er solceller en virkelig god investering. Vi importerer solfangeranlæg i god tysk kvalitet og sælger videre uden mellemled til slutkøberen. Således opstår der ingen bindeled til at hæve priserne, således at vi kan fremlægge et solcellepanel til konkurrencedygtige og gode priser. Desuden kan man fastsætte elektricitetsprisen de næste 30 år med en solfanger.

Længes du efter at stoppe stigende regninger på el foruden, at du tildeler huset den mest klimavenlige energikilde? Med en solfanger er du sikker på, at du ikke bidrager til CO2-udslip eller belæsser klimaet på anden måde. Med vores solceller giver vi chancen for at opspare din strøm på det tilsluttede elnet takket være Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig egentlig mulighed for at erhverve sig den energi, du skal bruge i de kommende år, og faktisk kommer elmåleren i huset til at tælle baglæns, hvis solfangeranlægget producerer mere energi, end huset forbruger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>