Rekruttering Odense og helt ny kollega

En anspændt måned her på jobbet i Odense. Jeg benyttede først outplacement Odense, og derefter vikarbureau i Odense og så rekruttering – Odense.

Min måned startede med, at jeg var nødt til at afskedige en kollega, dette var rigtig svært for vedkommende, derudover mig også. Til alt held fik vi begge hjælp af outplacement Odense gennem hele processen fra start til slut. Outplacement Odense hjalp først mig med selve afskedigelsen og derefter min medarbejder med at komme sig over det.

Nogle dage efter kom en anden medarbejder og sagde, at hun gerne ville gå på orlov og tilføjede, at jeg kunne skabe kontakt til et vikarbureau Odense. Det gjorde mig en anelse rasende, for det er nemlig en af mine bedste kollegaer. Et stykke tid efter fik jeg derfor fat på et vikarbureau i Odense, der med det samme ville gå i gang med at skaffe en erstatning for min medarbejder.

Forleden dag gik jeg i gang med rekruttering i Odense, fordi jeg skulle finde en ny medarbejder, der vil arbejde i mit selskab i stedet for min fyrede kollega. Jeg startede på rekruttering Odense ved at producere en lang beskrivelse af jobbet, og til sidst gik søgningen i gang i samarbejde med rekrutteringsfirmaet. Jeg finder sikkert snart den rigtige kandidat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>