Rekruttering Holstebro – overvej et rekrutteringsbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Horsens

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har givet vores firma den bedste rådgivning, sparring og forretningsudvikling, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro

”K&I Arkitekter er et firma i vkst, og de seneste par år er vi vokset fra 9 til over 20 ansatte. Derfor har vi haft brug for kvalificerede kolleger, så vi kunne følge med alle de konkurrencer. Jeg kan bestemt anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De professionel kan desuden være behjælpelige, hvis du har brug for vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning

” Vi har mange gange hos Holm Industriudvikling A/S benyttet et professionelt bureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og seriøs rådgivning, der sparer os tid og vælger firmaet den den mest kompetente kollega. Vi kommer først med vores behov, og så finder de de mest kompetence kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Vi undgår helt at skulle skimme ignenem stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at definere og finde den rette kandidat. Firmaet fikser simpelthen det praktiske”, fortæller adm. direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske enkelt ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du arbejdsløs og mangler kompetencer på Cv’et? Så skal du overveje at finde et job ved at melde dig til et vikarbureau. Der kan du muligvis finde småjobs og prøve dig i diverse ikke så lange ansættelser – eller finde det trygge, faste job.