Pallerammer vil berige dine blomsters frugtbarhed

Ejer du en have samt ønsker at installere praktiske køkkenhaver? I det tilfælde er det nok vanskeligt for dig at gøre dig klart, netop hvordan, disse højbede kan indrettes. Pallerammer » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, betegnes som et nemt svar, jeg kan give.

En ting, folk plejer at sammenstille med urtebede, er pallerammer egentlig traditionelt ikke, men de forekommer sig i realiteten utrolig funktionelle! Pallerammer benyttes normalt til lettere at kunne stable sager ovenpå industripaller, plus de bliver nemme snildt at skille ad, såfremt rammerne ikke bruges. Den mest praktiske fordel ved at bruge pallerammer til urtehave bliver, at de er lavet til at kunne placeres stabilt ovenpå hinanden, hvilket resulterer i, at dit blomsterbed reelt kan opføres så højt, du behager. En god højde at arbejde i, løfter urterne bort fra blyforurenet jord, plus forøger varmen omkring væksterne, udmunder det i. Pallerammer bliver sædvanligvis produceret af meget dårligt og uimprægneret materiale, hvorfor rammerne ej bør være i direkte kontakt med jordbunden, må man blot tænke på. Det vil i stedet blive en god idé at dække kontaktfladen med vandfast materiale.

At rammerne besidder en funktionel længe er en anden anvendelig ting ved at bruge pallerammer til at være højbede. En del mennesker synes måske, at pallerammer bliver ganske lille en størrelse, men jeg mener selv, at de har en ret perfekt størrelse til mellemstore bede med blomster & krydderurter.

Det mest praktiske tip bliver måske, at man blot skal kaste sig ud i det. Idet man fortryder, at man fik bygget et urtebed af dem, er det heldigt nok ikke en masse lønninger, der blev anvendt forgæves, da pallerammer til alt held ej er omkostningsfulde.