Påhængsmotor i perfekt stand der kan opfylde alle krav

Måske har din båd en ufunktionel påhængsmotor? Vi kan udføre reparationer af din gamle påhængsmotor eller evt. levere en helt ny påhængsmotor. Vi tilbyder båd- og påhængsmotorer fra adskillige kvalitetsmærker, for eksempel YAMAHA. Vi tilbyder 4-takts påhængs motorer m. styrke mellem 2 til 350 HK. Når man elsker sejlsport, har det høj prioritet at eje en god påhængsmotor, så grejet er klaret. På trods af at vi ordner reparationer af alle både + deres motorer hurtigt, er det virkelig et irritationsmoment at vente på. Vi sælger en god påhængsmotor, hvilken der er optimal til hastiged, idet du udfolder dig på sport som vandski. Har du modsat kun en beskeden kragejolle og/eller en båd med sejl, du vil give et skub i blikstille vejr, kan vi tilbyde en påhængsmotor i vores butik med begrænsede hestekræfter. Herved får du en optimal påhængsmotor efter dit individuelle behov og smider ikke moneter på en alt for dyr motor, og som du overhovedet ikke behøver.

Sejlsport er skønt. Du kommer ud i luften samt naturen, og vores land er jo omgrænset af hav. Med den rette båd og påhængsmotor er det en glæde at komme ud i båden. Desuden spares du for frygt for at få bommen i bærret, hvis båden ikke har et stort sejl. Man kan tage på længere sejlture i sommerferien i de danske farvande, når man er udstyret med en stærk påhængsmotor på sin sejlbåd. Det væsentlige er at have nok power plus en god firetaktsmotor fra et godt mærke eller et anderledes kvalitets motor-mærke. Du kan dertil få det rigtige båd- og sejludstyr hos os til sport på vandet og alt muligt andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>