Ønsker du at booke nogle konferencelokaler København med alt hvad du skal bruge?

Er du ved at arrangere et kursus i nærheden af Storkøbenhavn, og ønsker du at booke de ideelle mødelokaler i et konferencecenter? Med årtiers virke som konferencenter ligger vi inde med den nødvendige viden til at udgøre rammerne for professionelle samlinger lige fra bestyrelsesmøder til medarbejderworkshops. Som følge heraf vil du som regel komme ud for, at vi stiller mange spørgsmål, så vi har al den nødvendige viden om, hvad dine ønsker og forventninger til vores medarbejdere og vores kursuslokaler. På kursuscentret bruger vi dine svar til at sørge for, at du får nogle optimale kursuslokaler, der hver især er indrettet til at danne rammen for et inspirationsrigt miljø for dit kursus i København.

Vil du give kursisterne på dit kursus København tid og rum til at koble af? Til dette formål har vi indrettet et komfortabelt stillerum her på konferencecentret, hvor dine kursusdeltagere har chancen for at koble helt af en af vores massagestole eller blot få nogle høretelefoner på og koble af til al slags musik. Foretrækker nogle af dine gæster at koble af udendørs, er det tillige muligt at gøre brug af en af vores ipods, som er fyldt med alle mulige slags afslapningsmusik, og slentre en tur i den omkringliggende park. Er du på jagt efter nogle lækre mødelokaler til en konference, er der dermed mange gode grunde til at vælge vores kursuscenter.

I det tilfælde, at du bruger vores mødelokaler, er det blandt andet muligt for dine gæster at samle kræfterne mellem oplæggene ved at tage nogle af forfriskningerne, som står parat på små de små anretningsborde overalt nær ved vores mødefaciliteter. Ydermere tilbyder vi en velsmagende buffet om morgenen og til frokost foruden en delikat middag sammensat af erfarne gourmetkokke og af friske råvarer, som primært er økologisk producerede. Gourmetkøkkenet sørger naturligvis også for specialkost til mødedeltagere, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende på bestilling.

Der er også et skønt vue til de grønne træer i den omkringliggende park fra alle konferencelokaler, som tillige er rummelige og charmerende med et flot møblement. Her på konferencecentret er samtlige kursuslokaler ydermere blevet udstyret med hver en ting, som man har brug for under et kursus. Kursuslokalerne er således udstyret med hjælpemidler som blandt andet state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipovers, computere, lynhurtig internetforbindelse og LCD projektor. Det hele er som en selvfølge i upåklagelig kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>