Nyt havehegn – vi går efter Et stk billigt raftehegn i lækker kvalitet må være et praktisk og naturligt havehegn med kombineret lydhegn

Jeg logerer lige ved et styk overmåde drønende landevej og jeg er virkelig super forstyrret over hele tiden at blive vækket af larmen fra lastbiler og busser om morgenen. Så det er tid til et lydhegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,. Udover de støjværn er placeret langs med store veje, så har undertegnede ikke hørt om lydhegn før. Men sådan et havehegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man klart ok godt skaffe sig som privatperson.

Jeg tænker at jeg går efter et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Jeg tænker at den model ligner et naturligt og rustikt havehegn, der falder flot ind i husets stil med en have i rustikt look. Et lydhegn bliver leveret i en størrelse så vi kan undgå vue’et til al trafikken. Og raftehegnet ser super dejligt ud med det flotte træstolper. Vi ska’ nok blive henrykte over vores nye havehegn, døtrene og jeg.

Matriklens nye havehegn skal ha’ flere buske tæt ved. Matriklens birketræer kan på samme tid give lidt modspil til havens spritnye raftehegn. Undertegnede glæder mig til sådan et lydhegn og at kunne sove igennem hvor der ikke er larm fra trafikken. Lydhegn mindre støj bli’r fedt. Så projekt havehegn starter med netsøgning på en sammenkobling af lydhegn og raftehegn i de her dage. Jeg har allerede øje på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg har mulighed for at påbegynde projektet straks om 3-4 dage.