Ny viden vedrørende gummilister og den slags lister, gas cylinder og stropper

Stropper (https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper) sammenkobler jeg med mine nye kjoler, lister (https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter) forbinder jeg med gøremål men gummilister og gas cylinder (https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre) aner jeg nada om. Min bror skal jobbe stropper, gummilister, gas cylinder og lister. skønner, så kender undertegnede ikke noget som helst til lister, stropper, gas cylinder og gummilister. Altså … gummilister kobler jeg sammen med at lister på fx badeværelset. Mens stropper i min optik eksempelvis kan hænge i 9A, som passagererne kan støtte os til, eller i mit overtøj, så jeg kan hænge den op. Du ved, sådan ting fra dagligdagen.

En masse snak omkring stropper, gummilister, gas cylinder og lister som virkeområde er uvant for hans søster. Vi sludrer tit jobrelateret, jeg & min bror, så jeg er spændt på, hvilke ting Ernst kommer til at forklare om gummilister, lister, gas cylinder og stropper for fremtiden.

Lige nu har jeg forstået det her: Stropper af gummi har jeg hørt kan bruges til lastbiler, trailere og presenninger. Gas cylinder kan såvel benyttes til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, meddeler broren. Udover at dutte som en slags fjeder, så ved moi ikke rigtigt, hvordan den slags gas cylinder faktisk kan anvendes. Nu er det jo heller ikke mit job.