Mit selskab benyttede rekruttering, København og fandt dermed mig

Mit tidligere job fandt jeg ved hjælp af rekruttering, København. Det var mit arbejde længe, og jeg var tilfreds med det. Dog blev jeg opsagt, dermed benyttede jeg mig af outplacement, København, der var en nødvendig hjælp til mig. Jeg har lige fået nyt arbejde ved benyttelse af et vikarbureau, København. Det ser ud til at være et ordentligt job, som jeg sikkert også vil blive tilfreds med.

Det er snart 10 år siden, jeg fik øjnene op for en virksomhed, som beskæftigede sig med rekruttering – København. Da mit daværende firma så godt kunne bruge en ny medarbejder og ringede til rekrutteringsselskabet, blev jeg set i databasen, og dermed skulle jeg til et jobinterview. Det endte med, at jeg fik jobbet. Rekruttering – København var rigtig simpelt, så jeg kan lægge et godt ord ind for det til jobsøgende og virksomheder. Fordi der skulle forekomme fornyelse i firmaet, afskedigede de mig, og det overraskede mig. Til alt held havde chefen inden da anskaffet et bureau, der tog sig af outplacement – København, og de hjalp mig med at komme mig over det.

Outplacement, København -firmaet kom med et forslag, at jeg kunne ringe til et vikarbureau København, så det gjorde jeg. En medarbejder i et firma, lignende mit forrige, gik på sygdomsorlov, så jeg fik derfor et vikarjob med næsten et års varighed. Dog tror jeg, at jeg måske kan blive ansat fast når jeg er færdig med vikarjobbet. Vikarbureau – København fik det til at være virkelig let at skaffe et nyt job og derudover nemt for min nye virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>