Mit år på efterskole var den allerbedste tid nogensinde

Jeg gik engang på efterskole på Fyn, og det var en idrætsefterskole. Naturligvis har en idrætsefterskole de pligtskyldige, faglige fag, men den havde samtidig adskillige tilvalgsfag. Eftersom det er en idrætsefterskole, gjorde man motion alle hverdage. Jeg kunne simpelthen ikke lave nok motion i sidste instans, så det var dermed yderst dejligt, at det derudover var en efterskole, hvor man kunne træne i fitnesscenter. En sportsefterskole/idrætsefterskole er belejlig til dig, såfremt du har brug for at få mere energi og gerne vil blive mere frisk, sund og derudover glad. De fleste idrætsgrene er jeg skør med, og på grund af at min skole havde mange idrætsgrene som fx basketball + karate m.fl., havde jeg muligheden for at dyrke så meget sport, jeg ville. Det var desuden en efterskole med dans, og faktisk endte det med, at jeg blev glad over dans. En sådan efterskole er god for dig, såfremt du godt kunne tænke dig at prøve nogle forskellige genrer inden for sport, og såfremt du er virkelig henrykt for sport og at have det sjovt i selskab med vennerne og veninderne.

På efterskolen lærte jeg at spille adskillige instrumenter som for eksempel klaver, da det tilmed var en musikefterskole, og det var temmelig medrivende. Desuden lærte jeg at designe tøj og sy det, for det var nemlig også en efterskole, som havde design. Efterskoler som disse er gavnlige til dig, hvis du elsker at bruge din tid på adskillige aktiviteter, evt. noget som du ikke har lavet forinden, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner. Det, jeg allerbedst kunne lide ved skolen, vil jeg gerne lige forklare om. Efterskolen var en efterskole, der havde friluftsliv som fag. Vi lavede dermed adskillige forskellige udendørs aktiviteter, hvilket sommetider var udfordrende, men sejt! Jeg lærte f.eks. at klatre, sejle i den store flod & leve i ”det vilde.” Denne efterskole vil være belejlig til dig, hvis du elsker at give dig selv udfordringer. Friluftslivsoplevelserne gjorde vores sammenhold på skolen stærkere.

Er du på udkig efter en efterskole? En efterskole har alt, hvad man kunne tænke sig. Jeg mener, at året på efterskolen har været den dejligste periode i mit liv! Min holdning er, at du skal overveje at søge efter en efterskole, såfremt et eller andet af det, som jeg har skrevet, har været sjovt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>