Lige straks er det sidste skoledag, hvorfor et kostume skal købes

Det at lave eller købe et kostume er det, mit indlæg handler om. Årligt gælder det om at skabe de rette kostumer til fastelavn foruden dette år dertil et godt kostume som egner sig til sidste skoledag. Selv har jeg nemlig en dreng i tiende kl. samt tvillingepiger, der ikke er ret gamle. Indrømmet, jeg har i en årrække købt mig fra professionelt lavede kostumer til fastelavn til mine børn, men dette år måtte jeg forsøge at skabe dem.

Da jeg havde været inde i stofshoppen og købt noget anvendeligt, gik jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. Ellevilde var de, idet de opdagede, at det var prinsesser, de skulle klædes ud som. Jeg glæder mig til at se pigerne i de fastelavnskostumer, jeg laver, idet de er lavet færdige. Jeg lovede for resten tøserne at være i børnehaven, idet de skal klædes ud. Så vil jeg også lige kunne prale med, at det er mig, der har fremstillet hver deres kostume til fastelavn.

Den ældste vil som nævnt også have noget fedt når nu, det bliver hans sidste skoledag, og det er selvsagt en event, han og klassen har haft countdown til i flere år! Nu er der stadig en del uger til, men jsammen med ham er ejg er begyndt at tale om, hvad han vil foretrække. Min søn vil vist ikke have mors kreationer, og af denne grund har vi i fællesskab stødt på en cool online shop, hvor det er muligt at finde et kostume til alle målgrupper – altså også sidste skoledag i niende eller tiende klasse. Derfor antager jeg sådan set, at det ender med, at han bare køber et kostume her, og på denne måde bliver min søn på sidste skoledag super flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>