Lavpris busrejser med ultramoderne koncertbus virker langt mere praktisk når vi tager på grupperejser end regionaltoget

Vi holder af at tage til koncert blandt min vennegruppe. Faktisk er vi tit en 10 stykker, som gerne tager til musikoplevelser sammen. Hvis vi er hele gruppen afsted, så er busrejser , http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/, /grupperejser med fælles bustransport , http://www.nyborg-rejser.dk/bustransport/, /busudflugter i et styks koncertbus , http://www.nyborg-rejser.dk/koncertbussen/, bestemt lækkert. Mange af jer har sandsynligvis kørt med busudflugter eller busrejser mellem for eksempel Aarhus og Hovedstaden. Men flere har givetvis ikke gået efter en koncertbus til grupperejser busrejser.

Jeg mødte en dude, som at der arbejder som buschauffør for grupperejser og busudflugter med kørsel af koncertbus. Det var via chaufføren at jeg bemærkede, at vennerne og jeg har mulighed for at reducere vores omkostninger hvis vi sammensætter grupperejser med bustransport, når jeg og vennerne drager til en gruppe koncertoplevelse. Frem for at vi i gruppen må køre delt op i biler eller købe kostelige togbilletterhvor vi generelt ikk får plads tæt på hinanden, så udvælger vi i dag fremover grupperejser/busudflugter med bustransport hvor vi kører i en topmoderne koncertbus. Vores busrejser i koncertbus kører lige til koncertstedet og bringer os alle retur til Odense igen. Således kan vi undgå at forholde os til taxa, at finde frem til musikstedet, eller hvad tid det sidste DSB-tog hjem igen kører.

Undertegnede kan uden tvivl anbefale plads til en koncertbus, hvis du sku’ have brug for grupperejser, bustransport eller busudflugter. Der er rigtig gemytlig stemning. Overvej at sidde med nogen, der lige som dig selv glæder sig til til den samme koncert. Når vi er i en koncertbus på vej retur har alle omkring dig luftguitaret på de samme musiknumre. På grund af det er der et godt fællesskab – også så fremt du er afsted på egen hånd på busudflugter. Og når I drager på grupperejser er en koncertbus gudbenådet, for vennerne og dig har mulighed for at finde sæder i samme del af bussen, hvis I alle blot dukker op rettidigt til den aktuelle bustransport.

Klik på linket, hvis du skal organisere grupperejser, busrejser eller trang til busudflugter eller bustransport hvor du sidder i en bekvem koncertbus.