Kvalitets forsatsvinduer hjemme hos os

På trods af at min kone og jeg synes godt om de sidste måneder på året, er det iskoldt at være i huset, af den årsag at det ej er blevet isoleret rigtigt, og det er temmelig irriterende. Vores vinduer kunne alle og enhver godt trænge til at blive skiftet ud, og der er et af de store stuevinduer, der er smadret. Idet vores vinduer blot indeholder en enkelt glasrude, så skal de have indsat forsatsvinduer. Selv om vores hus er blevet nedslidt, er det faktisk flot. Fx har alle vores vinduer et specielt udseende, som vi gerne vil fortsætte med at have. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fortræffeligt. Det vil sige, at vi kan få produceret forsatsvinduer, som er ens med vinduerne derhjemme.

Forsatsvinduer anvendes for at lave en god isolering af aldrende vinduer med blot eet enkelt stk. glasrude. Flere kan somme tider have problemer med dug i forhold til deres forsatsvinduer. Dug beskærer udsynet foruden medfører risiko for med tiden at nedbryde malingen og træværket ved vinduerne. Idet de påsættes rigtigt, formår forsatsvinduer at isolere i en højere grad end nye vinduer, som har termoruder. Vinduerne, som har termoruder, forværrer oven i købet indstrømningen af lys. Det er muligt at blive fri for duggen ved at montere det sådan, så det inderste vindue er tættet bedre indvendigt, end det yderste vindue er udadtil. Således kan fugten, som fremkommer inde imellem glasruderne, luftes bort af en større mængde frisk luft. Forsatsvinduerne bibeholder de tidligere vinduer, som jævnligt er et relevant element i boligens udseende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>