Kursuscenter nord for København med utallige muligheder

Vil du booke de perfekte mødelokaler i et konferencecenter til jeres kursus i nærheden af København? Med årtiers erfaring som kursusarrangør har vi den rette viden til at sørge for en problemfri afholdelse af alt fra forretningsmøder til medarbejderworkshops. Derfor vil du ofte komme ud for, at vores medarbejdere stiller mange spørgsmål, så vi er klar over hvad dine krav og forventninger til os såvel som vores mødelokaler. Vi anvender informationerne til at garantere, at du får de mest perfekte mødelokaler, der alle er som skabt til at være en unik kulisse for et komfortabelt kursus København.

Samtlige konferencelokaler København kan beskrives som indbydende med et moderne møblement samt en fri udsigt til en smuk kulisse i vores helt eget parkanlæg. Her på stedet er vores mødefaciliteter også udstyret med alle de teknologiske hjælpemidler, som man som arrangør skal bruge ifm. en konference. Kursuslokalerne er således udstyret med udstyr som bl.a. state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipovers, PC’er, trådløst internet samt projektor. Det hele er med garanti i i en stand, der er optimal.

Det er muligt for dine gæster at få et hurtigt energiboost i pauserne ved hjælp af et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, der er anrettet på anretningsborde overalt tæt på vores mødefaciliteter, såfremt du benytter vores konferencelokaler. Dertil kan du forkæle dine konferencedeltagere med en velanrettet buffet om morgenen og til frokost og ikke mindst en smagfuld middag lavet af gourmetkokke og af lokalt producerede råvarer, som ofte er økologiske. Konferencecentrets kokke kan naturligvis også anrette særlig kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine konferencedeltagere, efter forudgående bestilling.

Ønsker du at sikre de deltagende på dit møde, kursus og lignende tid og rum til at slappe af? Derfor har vi lavet et afslapningsrum her på stedet, hvor gæsterne har chancen for at benytte en særlig massagestol eller endda få nogle høretelefoner på og nyde instrumentalmusik. Har man brug for at komme ud i det fri, er det oven i købet en oplagt mulighed at låne en MP3-afspiller med god lydkvalitet, som kan afspille afslapningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores storslåede park. Alt i alt er der derfor adskillige årsager til at vælge vores kursuscenter, når du er på jagt efter nogle attraktive konferencelokaler København til et møde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>