Kostumer og parykker til de to dejlige piger

På mandag skal mine to yndige piger til udklædning i deres børnehave, så jeg foreslog at sy de kostumer, de skal have på. Jeg har rigtig travlt her for tiden, men hvilken en moder vil ikke udfærdige sine pigers kostumer? Dermed tog jeg i centeret den anden dag, først i en kostumeshop, for jeg skulle skaffe udstyr, og derefter i stof- plus materialebutikken. De havde talrige anvendelige ting = masker, hatte, parykker og sminke, et cetera.

Bare for at blive inspireret kiggede jeg til at begynde med på kostumer. Shoppen havde kostumer i lange baner, og mange sjove at vælge imellem var der. Jeg tænkte alvorligt talt på at købe nogle, men nej, for jeg har som sagt lovet mine døtre, at jeg nok skal lave dem selv. Derpå gik jeg hen for at se på parykker og masker, og også her havde de et stort udvalg. Til sidst købte jeg masker, med en kat + en mus og derudover noget, der lignede parykker med tilhørende ører på.

Jeg tog hjem for at gå i gang med at sy pigernes kostumer, efter jeg havde valgt stof, som jeg kunne anvende til kostumerne. De var glade, idet de regnede ud, at de skulle være mus & kat. Selvfølgelig skulle storesøster være katten – og lillesøster musen. Jeg kan ikke vente med at se pigerne i deres kostumer, idet de er lavet færdige. Faktisk lovede jeg pigerne at tage med dem ned i børnehaven, idet de skal klædes ud. Endvidere kan jeg samtidig lige prale med, at det er mig, der har syet kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>