Klassen skal langt om længe have nye børnegarderober

I syv år har jeg været skolelærer, og i lang tid har jeg længtes efter nye skole møbler til mine elever, samt egentlig også i vores sløjdlokaler & fysiklokaler. Der er heldigvis just blevet bestilt nye skole møbler, endog til den ganske indskoling. Dette skoleinventar består f.eks. af børnegarderober, skoleborde og stole, kridttavle, opslags tavle, et whiteboard plus det nye smartboard. Vi får samtidig nyt verdenskort – skole, da det nugældende verdenskort er i så dårlig stand, at man næsten ikke kan få øje på hvad landende hedder. Vi får herforuden et køkken inde i klasseværelset bestående af to stålvaske; skole, et køleskab samt en mikroovn. Tillige kommer der en rumdeler, der skal få eleverne til at blive mere koncentrerede.

Jeg synes, det er betydningsfuldt at have skoleindretning i ordentlig kvalitet, der kan klare den daglige slitage på skoler, i særdeleshed i skolens fysiklokaler + sløjdlokaler. Der skal være høje krav for skoleindretning, især til skoleborde plus -stole, da de er nødt til at være brugervenlige, slidstærke plus komfortable. Det er vigtigt, at skoleborde samt -stole er ordentlige, fordi eleverne skal sidde ned ved deres pladser i flere timer af gangen. Børnegarderober er samtidig betydelige.

Tilmed er tavler betydningsfulde. Som sagt får vi nye tavler, f.eks. en opslagstavle + whiteboard, men endog samtidig et smartboard! Nu kan jeg, det er i hvert fald mit håb, forbedre undervisningen for mine elever i klassen. Hvad er et smartboard? Det er et overordentligt whiteboard, som man kan sætte til computeren, hvor man skal bruge pegefingeren til at skrive med på skærmen. Det er så fremmeligt, dog er jeg nu ikke desto mindre glad over, vi har kridttavle, som børnene godt må tegne og skrive på, plus en opslagstavle, hvor jeg kan hænge alt muligt op. Jeg er desuden begejstret over, at de nye verdenskort; skole kommer, grundet at mine elever synes godt om at modtage undervisning om hvilken verden, vi lever i, og det kan de bedre via et forbedret verdenskort: skole.

Det er godt, der kommer to stålvaske – skole, fordi det vil gøre det lettere for eleverne i klassen at vaske hænderne, og så vil de nye stålvaske; skole desuden gøre det mere tiltrækkende for mine elever. Ved børnegarderober er det samme gældende. Den rumdeler, vi får, er jeg en anelse bange for, vil dele mine elever for meget op, dog vil en rumdeler gøre deres koncentration bedre, som er det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>