Kender du det bedste kanoudlejningssted?

Er der nogen af jer, som kender til et sted med kanoudlejning nær Silkeborg? Jeg tror også, at et kajak- og kanoudlejningssted i nærheden af Tørring eller deromkring er lige så godt. Nu er det nemlig efterhånden snart lang tid siden, at jeg sidst tog afsted på kanotur Gudenåen. Siden da har jeg tiltusket mig en universitetsuddannelse såvel som et arbejde og en superskøn partner. Forrige år fik vi ydermere vores skønne søn, der nu reelt er så forholdsvis stor, at jeg for noget tid siden startede med at tænke over, om jeg havde lyst til at tage min egen familie med på kanotur langs Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen truffet over et glas vin eller to med min kæreste sidst på aftenen. Før vi kan drage afsted mangler vi blot at finde et kanoudlejningssted, som har nogle attraktive rabatter.

I barndomsårene var jeg med min familie på en dejlig kanotur ved Gudenåen i sommerferien. Som teenager var jeg også på kanoture med min klasse i folkeskolen. Det, jeg kan huske, fra hver og en af kanoturene er de talrige minder om en sommerferie smækfyldt med fællesskab og fysiske udfordringer i den idylliske natur i Midtjylland. Det gælder både fra tiden i en kano på søerne mellem Tørring og Fladbro eller på Gudenåen samt tilstødende vandløb og de idylliske aftener og nætter ved teltene oppe på søbredden. Jeg mindes tillige stadig den særdeles fantastiske fornemmelse, den dag jeg for første gang fik mulighed for at ro en kano på Gudenåen. Det er som følge heraf, at det er ikke et tilfælde, at det er netop dette sted, at mig og min mand er på udkig efter et sted med kajak- og kanoudlejning lige nu.

Er du stødt på et godt link til et sted med kanoudlejning i nærheden af Tørring og Gudenåen, så skriv en kommentar under indlægget, så jeg kan skabe nye ferieminder fra kanoture som kan deles med min egen lille familie. Det skal også helst være et firma med kajak- og kanoudlejning, der har et tur tilbud på en kanoferie langs Gudenåen der er tilpasset de behov, der er gældende for en familie med små børn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>