Jeg skal købe kostumer til kostumefesten på arbejdet

Mig og min veninde skal til firma-kostumefest om noget tid, så hun har spurgt mig, om jeg ville købe de kostumer, vi skal have på, og tyroler kostumer har jeg spekuleret over. Jeg er ganske stresset lige for tiden og har ej specielt meget tid, men kostumerne skal jo købes. Derfor tog jeg i indkøbscenteret i går i en kostumebutik. I kostumebutikken havde de utallige kostumer, men derforuden en stor del smarte produkter; masker, hatte, parykker, sminke, et cetera. Så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at glo på kostumer. Rigeligt med kostumer havde butikken, og mange skønne iblandt var der. Jeg tænkte faktisk på, om det overhovedet var nødvendigt at spendere penge på kostumerne, på grund af at jeg jo egentlig blot kunne låne noget af min anden veninde, men okay, hvem ligger inde med tyroler kostumer? Herefter var næste skridt masker og parykker, og ligeledes her havde de et stort udvalg. Nu købte jeg to tyroler kostumer, to masker og samtidig parykker med rottehaler.

Jeg kørte hjem til min veninde for at vise hende vores udklædning, efter jeg havde været inde i kostumebutikken. Jublende blev hun, da hun observerede, at vi skulle være tyroler piger. Jeg kan ikke vente med at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at være flotte. Jeg kan yderligere ikke vente med at se vores medarbejderes udklædning. Det skal nok blive en god udklædningsfest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, som regel altid en smule mere sjove end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>