Jeg er himmelhenrykt for, at jeg har fået erhvervet mig mig en trailer

I ungdommen forestillede jeg mig at eje en fræk, lille sportsvogn, som jeg kunne fræse ned ad motorvejene i. Efter at være blevet forælder, er jeg dog begejstret for, at jeg faktisk valgte at anskaffe mig en praktisk familiebil med fem døre, for at skulle fragte småkravlet frem & tilbage i en Lamborghini ville godt nok være indviklet…! Nogle gange har jeg dog stadig været udsat for problemstillinger ifm. pladsmangel – f.eks. ifm. at vi har været på shopping i IDEmøbler og købt nogle nye store møbler, som skulle fragtes med hjem i boligen. Denne problemstilling er dog heldigvis løst nu, idet min ægtehustru og jeg har besluttet os for at indkøbe en trailer , http://www.trailergaarden-gantrup.dk/, .

En trailer er meget nyttig og kan jo bruges til rigtigt mange formål. Det er blevet tydeligt for mig, at det ikke alene er i forbindelse med transport af møbler, at traileren kan benyttes. Såfremt en af poderne skal afhentes fra skole m. sin cykel, er det jo væsentligt mindre vanskeligt at lægge den op i traileren frem for at skulle spænde den bag på øsen. Såfremt vi har haft brug for at køre på genbrugspladsen, har det ligeledes været dejligt let at placere affaldet i traileren. I gamle dage skulle vi nemlig køre adskillige omgange for at få alting med.

Jeg er Blandt andet af den årsag utroligt glad for vores trailer. Faktisk er den et af de bedste køb, vi nogensinde har gjort, og jeg kan slet ikke erindre, hvordan vi nogensinde har været i stand til at undvære en trailer!