Insider information om Gudenåens Camping søges

Mit håb er, at andre personer typisk kan bidrage når et gælder om at indsamle information vedrørende Gudenåens Camping. Det er nemlig presserende for mig og manden nu efter rigtig mange årrækkers slip. Jeg erindrer klart Gudenåens Camping, men altså – det er adskillige år siden, jeg var på camping-ferie. I barndomsårene var mine forældre, søskende og jeg på en fantastisk tur til Gudenåens Camping i sommerferien hvert år. Som teenager var jeg desuden på camping og kanoture med ungdomsskolen. Det, der er fælles, for samtlige af turene med bl.a. kano ved Gudenåen er de utallige specielle minder om en sommer smækfyldt med stærkt fællesskab såvel som udfordringer i den smukke østjyske natur. Både fra tiden på den gode Gudenåens Camping og de idylliske aftentimer på teltpladser på søbredden lige ved Gudenåen. Jeg mindes ydermere stadig den specielle fornemmelse, da jeg første gang fik chancen for at tilbringe en sommerferie på Gudenåens Camping i Østjylland.

Pt. er det allerede lang tid siden, at jeg sidst tog med på camping op langs Gudenåen ved Gudenåens Camping. I årene, som er gået, er jeg blevet færdigudlært, har fået arbejde og en skøn partner. For tre år siden fik vi tillige vores første datter, der nu kan siges at være så stor, at jeg ikke kunne undgå at overveje, om næste sommer var det optimale tidspunkt til at tage barn og kæreste med ud at ro i kano på Gudenåen. I sidste weekend blev beslutningen om en tur til Gudenåens Camping taget over et enkelt glas vin eller to med min kæreste efter puttetid. Det indebærer, at vi pt. søger med lys og lygte efter et sted med camping ved Gudenåen. Jeg tænker også, at et camping- & kajakudlejningssted ved Fladbro/Randers eller deromkring kunne være lige så godt. Som følge heraf vil jeg høre, om der er en eller anden her på bloggen, som kender Gudendåens Camping i dag eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med høj sikkerhed eller allerbedst udlejning af kajakker og kanoer ved Gudenåens Camping eller alternativt Silkeborgsøerne? Det skal meget gerne være et sted, der kan give et tilbud på kanoture på områdets søer og Gudenåen målrettet børnefamilier. Kan du give mig et tip om, hvor vi finder det fordelagtigeste tilbud på udlejning af kajakker ved Gudenåens Camping ved Gudenåen samt Fladbro, så skriv en kommentar under indlægget, så jeg kan begynde at skabe dugfriske Gudenåens Camping-minder som kan deles med min egen familie. Og så kommer jeg til at være særdeles lykkelig, På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>