Idrætsefterskole – Sjælland

En efterskole, Sjælland, er vi, med adskillige forskellige former for fag! Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Vil du vide mere vedrørende vores efterskole, dans eller andre fag? Så se med her. Er det noget for dig at prøve en efterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i overflod er med til at give dig oplevelser, der varer for evigt? På vores efterskole former rejser i stor grad en markant del af din hverdag, idet du faktsik ikke blot kommer med på den fedeste skiferie. Du skal også med som elev på 2 rejser, og så kan du afprøve dine interesser globalt set.

Vil du på en idrætsefterskole, Sjælland, med undervisning i dans som omdrejningspunktet i dit skoleskema? En hverdag med efterskole dans danner den allerbedste sammensætning. Vores efterskole Sjælland vil garanteret tilbyde et oplevelsesrigt skoleår, og her kan du komme igennem alle mulige moderne danseformer. På samme tid giver vores efterskole dig mulighed for at komme med på sjove rejser og eventyr med efterskole: dans. Dermed kan du træne dit talent for dans, så længe du prøver et ophold på vores idrætsefterskole, Sjælland.

Tager du et år på vores musikefterskole, Sjælland, med linjen musik, får du nogle glimrende lektioner. Med efterskole musik har du timer inden for hørelære samt sangkomponering. Dertil modtager du en chance for at deltage i koncerter og indspilning i vores eget studie. Også her får du gode rejser til destinationer. Således har du rammerne for gode, globale berøringer i den rigtige musikbranche. Klassisk efterskole teater kan du tage i fritiden. På vores musikefterskole er teater faktisk et af de bedste valgfag. Flere af vores elever, som f.eks. har efterskole idræt, gør det alligevel, og de elsker det.

Er din drøm at prøve efterskole; dykning? Hos os kan du få en unik potentiel mulighed for at skaffe dig et certifikat til dykning, som du senere kan udnytte til dykning over hele verden. Efterskole dykning er ideelt at tage med efterskole friluftsliv. Til alt held har vi her på denne efterskole friluftsliv som et populært valgfag. Ydermere har vi på denne efterskole sejlads som et linjefag. Blev du interesseret i vores mange valgfag plus efterskole idræt? Så kontakt os for mere information. Vi vil gerne fortælle om vores efterskole sejlads, efterskole rejser og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>