Hvorledes udser du dig en carport eller garage, der opfylder ethvert krav?

Er I på jagt efter en iøjnefaldende carport, der er i stand til at at holde bilen tør til trods for det omskiftelige danske klima og således øge levetiden på den? Ved valg af carporte, kan der reelt være utallige materialer i træ, alu eller stål såvel som farver at vælge i mellem. Der er som følge heraf meget, som skal overvejes, inden dig og din partner foretager en endelig beslutning om, hvilken stil drømmecarporten skal laves i, når den er opført.

Har I et parcelhus er en carport med saddeltag ofte et perfekt valg af carport. Overvejer du at gå bort fra det traditionelle udseende og alligevel have en ny carport m. en flot fremtoning og stil, kan dig og din ægtefælle tillige vælge en carport med et plant eller skrånende tag eller endda en sidehængt carport, forudsat at husfacaden kan bære det. Dig og din partner kan tilmed afhængigt af jeres behov og pladsforhold udvide jeres splinternye carport med et velisoleret værksted, indretning til begge jeres biler og/eller endda plads indrettet til cykelparkering.

Helt centralt er det til enhver tid, at dig og din ægtefælle tager hensyn til på hvilken måde grunden tager sig ud og jeres hus’ arkitektur. Sammenholder I dette med valgmulighederne og som regel får I et klart billede af, hvilken en, som er den ideelle for jer. Samtidig kan dig og din ægtefælle søge vejledning fra en af de utallige carporte producenter, hvis I ikke er helt sikre.

Såfremt du og din ægtefælle vil have en kvalitetscarport i flot stil, så kan min ægtefælle og jeg til enhver tid give masser af roser med på vejen til det firma, som gav os vores nye carport. En af deres konsulenter kom hjem til os, og efter 3 møder havde fået os til at nå frem til en ideel carport, der passer til vores bungalow – en fritstående dobbeltcarport med skråt tag, cykelskur såvel som teak sidebeklædning, der blev sat op på rekordtid. Min ægtefælle og jeg har desuden fået en del rosende udtalelser fra andre husejere i kvarteret i kølvandet på, at vi har fået den nye carport.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>