Hvilke fordele er der ved at begynde på Interferon Beta fra Merck Serono som behandling af sklerose?

Jeg har i et stykke tid haft problemer med, at jeg var rigtigt træt og uoplagt såvel som haft en mærkværdig snurrende følelse i fingrene. Alligevel havde jeg slet ikke indstillet mig på det kæmpemæssige chok jeg fik, da speciallægen var klar med den forfærdelige besked. I kølvandet på at jeg havde gennemgået adskillige neurologiske undersøgelser var dommen nemlig klar: jeg har dissemineret sklerose, som er en af de mest skræmmende autoimmune sygdomme - www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php, . I det øjeblik slog lynet ned i min normalt så almindelige dagligdag.

De tanker som har optaget mig meget siden jeg fik min diagnose er, hvad et liv med sklerose egentlig kommer til at byde på for mig som person samt for min kæreste og vores skønne børn. Kan vi f.eks. stadig tage på ferier i udlandet, og hvor længe kan jeg tumle med pigerne? Jeg er sikker på, at jeg overhovedet ikke er parat til at undvære de ting. Jeg er af den årsag begyndt at tjekke mine behandlingsmuligheder.

Til at behandle dissemineret sklerose er Interferon Beta - www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php, fra Merck Serono - www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php, med garanti en af de mest brugte behandlingsmuligheder. Det skyldes, at denne sklerose behandling nedsætter hastigheden på den demyelinisering, som sklerose og lignende autoimmune sygdomme forårsager. Med Interferon Beta kan man som følge heraf ofte både forlænge tiden mellem attakker og reducere deres effekt.

Inden jeg påbegynder denne sklerose behandling fra Merck Serono, vil jeg alligevel gerne høre, om der er en venlig sjæl her på bloggen, der kan sige noget om mulige gener og resultater ved Interferon Beta behandling mod dissemineret sklerose?