Hvem har referencer omkring ID-kort?

Er det også reelt for dig at bestille ID-kort? Pga. at jeg har fået titlen som sikkerhedsansvarlig på arbejdet, er det nu mit ansvar at bestille ID-kort. Således har jeg undersøgt temmelig meget om forskellige kort, men faktisk er jeg virkelig stadig interesseret i, om nogen af jer ved meget mere i relation til ID-kort? Her tænker jeg især på ID plastikkort.

Det sted hvor jeg har planer om at bestille alle kortene fra lige nu, fremstiller de ud over ID kort desuden rabatkort + købekort samt loyalitetskort. På dette sted udformer man ID-kortene i en 100% ordentlig stand. Print-firmaet printer identifikationskortene på plastikkort i PVC med et det, man kaldet et thermotryk, hvor navn og billede nedbrændes i plastikkortet. Trykteknikken gør, at bogstaver og billede bliver vandresistent, ridsefast samt på ingen måde kan forsvinde. De er i stand til at trykke både i enkelte farvenuancer samt i 4-farvet print, som man ydermere kalder CMYK-farver.

Disse ting virker hele vejen igennem særdeles lovende. Dog findes der måske et firma, der vil være en stor del bedre til produktionen af flotte ID-kort end det før nævnte? Skriv for alt i verden en kommentar, såfremt nogen af jer har kendskab til nogle gode print-steder. Som sådan er dette område virkelig fantastisk synes jeg, at være blevet den overordnede ansvarlige for. Blot det punkt at blive klogere på et nyt fag som netop ID-kort er, for det udgør et meget centralt felt. Jeg er ansat hos en stor virksomhed, hvor vi fremstiller farlige varer. Af denne grund er det afgørende, at samtlige døre og porte døgnet rundt er lukkede, og dertil at alle er bevidste om, hvem hver især hedder takket være alle de gode ID-kort i god kvalitet. Således kan der på ingen måde tulle en uvedkommende ind i virksomheden fra fjendtlige virksomheder. Men som sagt lav endelig en kommentar, forudsat at nogen af jer er klogere på ID-kort end det er sagen med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>