Hvad siger du til en efterskole, Midtjylland?

Hvad med en efterskole; Midtjylland? For nogle år siden gik jeg også på efterskole dér; det har været det dejligste år nogensinde. En efterskole – Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min skole var en sportsefterskole og idrætsefterskole, det betyder en efterskole: fitness og en efterskole med et bredt udvalg af sportsgrene. For eksempel var det en efterskole: fodbold & basketball osv. Det var tilmed en efterskole med musik og dans plus en efterskole – design. Noget af det, som jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole: adventure.

Min efterskole i Midtjylland havde mange fortrin, og nu vil jeg fortælle mere omkring disse. Skolen havde selvfølgelig alle de pligtskyldige, faglige fag, men samtidig havde den alle mulige valgfag. Grundet det jo var en sports- og idrætsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Jeg kunne egentlig ikke lave nok motion til slut, og dermed var det rigtig godt, at det derudover var en efterskole – fitness. En idrætsefterskole, sportsefterskole og efterskole: fitness vil være tilpas til dig, såfremt du har brug for at få mere energi og har brug for at blive mere frisk og sund samt glad.

Næsten alt sport er jeg vild med, og siden det var en efterskole – boksning, fodbold og basketball osv., kunne jeg gøre alt det sport, jeg havde lyst til. Ligeledes var det en efterskole; dans, og faktisk endte det med, at jeg blev ret henrykt over dans. En efterskole med fodbold, basketball og boksning + en efterskole; dans er meningsfuld til dig, såfremt du kunne tænke dig at gøre forskellige slags idrætsgrene, og hvis du elsker sport samt at have det morsomt i selskab med dine venner.

Skolen var også en efterskole: musik, og der blev jeg oplært i at musicere med adskillige instrumenter som f.eks. en guitar, hvilket var ret medrivende. Derudover lærte jeg at designe samt sy tøj, da det nemlig var en efterskole – design. En efterskole med design & musik vil være gavnlig for dig, hvis du er tosset med at bruge din tid på en masse aktiviteter, eventuelt noget du ej har lavet forud, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med vennerne og veninderne.

Her til sidst vil jeg godt fortælle om det, jeg allerbedst kunne lide ved skolen. Skolen var en efterskole med adventure. Vi lavede en masse forskellige aktiviteter udenfor, som sommetider godt kunne være en udfordring, men virkelig fedt! Jeg lærte f.eks. at klatre i bjerge, sejle i floden samt leve ude i skoven. En efterskole: adventure er hensigtsmæssig for dig, såfremt du er rigtig henrykt for at udfordre dig selv. Disse adventure-oplevelser gjorde vores fællesskab på skolen en hel del bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>