Her vil firmaer få Danmarks mest farverige navneskilte

For en uge siden fik vi de nye fantastiske navneskilte - www.upsign.dk – , selskabet har bestilt. Endelig kom dagen! 2 former for navneskilte har jeg selv fået: det ene i aluminium, der skal placeres ved min computer, & ét fremstillet af plastik til at sidde på min trøje. Utrolig elegante blev navneskiltene, samt alting blev helt troværdigt. En metode til overskud tænker jeg ganske rigtigt, at virksomheden af den grund fandt.

Købet af navneskilte har gjort en vild forskel for forretningen. Idet man har et personligt navneskilt placeret foran sig, kommer motivationen helt op i skyerne, kan vi helt sikkert forstå på de ansatte, samt det meste bliver noget mere seriøst. Dersom at folk rent faktisk er klar over, hvad i alverden de gives at spise, bestilte firmaet også navneskilte til vores frokostbuffet.

I både plastik & rustfrit stål findes der jo navneskilte, samt de laves med magnetsystem eller nål til skjorten og en pæn holder til skrivebordet. At der eksisterer ganske afgrænsede alternativer, når man har navneskilte af rustfrit stål, pga., at de får mindre muligheder sammenlignet med papir og plast, forestiller størstedelen sig. Gudskelov er der forsket i bedre måder mht. metalgravering, der betyder, at det gøres helt så fleksibelt som at trykke på papir.

Ganske vist forbliver omkostningerne mere overkommelige med navneskilte produceret af plastik & lamineret papir, men facaden udadtil bliver et førstegangsindtryk hos fremtidige kunder, så dette område må der ej slækkes på.