Gør klar til livet som studerende med en fagspecifik adgangsgivende eksamen

Har du overvejet, om en hf på Fyn er det ideelle valg af adgangsgivende eksamen for netop dig? Hvad enten du kommer lige fra afgangsprøven efter 10. klasse, eller muligvis har taget et eller flere sabbatår for at se verden, som den ser ud uden skolebøgerne, opnår du et perfekt springbræt til det studie som du overvejer at søge ind på bagefter med en hf på Fyns HF-kursus. Ved os kommer du nemlig til at tage både obligatoriske fag og en del valgfag. Af den årsag garanteret en mulighed få en plads på dit drømmestudie, når du består din ungdomsuddannelse Odense her hos os.

Ved at vælge en 2-årig hf på Fyns HF-Kursus, får du en adgangsgivende eksamen, der ikke kun giver dig en velfunderet viden samt gør dig mere moden. Uanset hvad for en ambition, du har, kan du nemlig få et særdeles godt springbræt for at fuldføre den, når du følger det af de fire tonede hf-forløb her på Fyns HF-Kursus, som matcher det, som du har i tankerne. Forløbene er hver især skræddersyet til at gøre dig parat til et studie som for eksempel politibetjent eller fysioterapeut.

Vil du tilmed have en adgangsgivende eksamen, hvor du som elev kan højne dit almene vidensniveau såvel som en række muligheder for at specialisere dig? Med en hf-uddannelse i Odense hos os vil du få forstørret din faglige samt personlige horisont. På skolen er vores krav til dig som individ til at mærke, og dertil forudsætter vi, at du som kursist yder en engageret arbejdsindsats såvel i timerne som til den afsluttende eksamen. Til gengæld kommer du til at få glæde af et fantastisk socialt såvel som fagligt miljø med et væld af elever samt lærere med forskellige historier.

Er du sikker på at en almindelig eller tonet hf ved os det optimale valg af adgangsgivende eksamen for dig? Så søg om plads og få to år på skolebænken, som er spækket med inspiration, hvor du som kursist blot skal have overskud til at bruge tid på lektielæsningen, undervisningen og alt det sociale udenfor skoletiden. Lige meget hvilket et af de 4 specielle forløb på Fyns HF-Kursus, du søger ind på, vil du få en praksisorienteret 2-årig hf til gengæld for engagementet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>