Gardiner er smarte at have

Har du også brug for nye gardiner? Jeg er just flyttet og har opdaget, at jeg bliver nødt til at anskaffe nogle gardiner. Er oldemors gammeldags, blomstrede gardiner, uelegante samt grimme pga evige tiders brug, og så vægtige og langt fra nette, at de fjernede størstedelen af lys og luft fra haven, præcis som mig det, du nogle gange associerer med udtrykket gardiner? Da jeg rejste til en hot lejlighed et andet sted, var det netop derfor ikke ligefrem gardiner, som jeg tænkte på. Snart lærte jeg dog, at en eller anden mulighed for vinduesdækkelse er man jo nødt til at have. Både for at umuliggøre irriterende sol indendørs, og ligeledes for at værne sig om et privatliv.

Indrømmet, på solskins- og regndage, er gardiner nødvendige, ligeledes gerne en markise også, for at balkonen kan udholdes. Gammeldags og umulige gardiner er, heldigt nok, et ganske forældet begreb. Man kan få mange alternative modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus desuden gardiner, som miljøvenligt nedsætter din elregning. Der er ganske vist lige meget, der bør tænkes på, før man skal købe sine gardiner. Hvilket værelse og type af vindue/dør, diskuteres? Hvad skal anvendelsen af dine gardiner være? Ligger du inde med ønsker til betjeningen? Nuancer & figurer? På samme måde med markiser, som også kan ses i en talrig samling. De kan anvendes til undvigelse fra solen, læ, tildækning eller overdækning. Uanset om det drejer sig om markiser eller gardiner, er det bedste måske at tale med en i branchen, således at du netop er lovet, at du ender med gardiner og markiser, der er lige til dig, og netop optimalt opnår dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>