Forhåbentlig er solfilm et bud på at få bedre koncentration på mit arbejde

Stedet hvor jeg har arbejde er mega varmt i temperaturen i øjeblikket så jeg er ovenud entusiastisk for dét, jeg lige har hørt om: Solfilm. Temperaturen er virkelig en ting, der ulejliger, hvis kollegerne og jeg søger at koncentrere os og nå noget, når der bare bliver varmt når der er solskin. På jobbet prøver vi at lufte ud, men når vi bor direkte med udsigt til Folehaven, får vi så meget larm og trafikstøj, i al den tid vi åbner vinduerne.

Det utilstrækkelige indeklima på arbejdet snakkede jeg om hos en veninde jeg har, som så fortalte sådan noget solfilm, hvilket jeg ik har opdaget før. Solfilm kan man åbenbart indkøbe som gardin eller direkte til vinduet. Filmen burde derfra bedre indeklimaet og dæmpe temperaturen.

Jeg har opdaget nogle firmaer, der klæbe solfilm som en form for folie på vinduerne. Overdrevent anvendeligt. Vi kan tydeligvis stadig bruge at åbne vinduerne lidt hver dag. Men med solfilm skulle vi kunne nøjes med at åbne op kortvarigt når vi møder ind.

På baggrund af at jeg har samtalet med min chef og vores tillidsmand, er de gud ske lov samstemmige og sagde, at solfilm virker fantastisk. Varmen giver både hovedpine, manglende koncentration og utilpashed hos os alle. Shit det vil være virkelig bekvemt at afprøve solfilm og fornemme, indvirkningen.