Find en plæneklipper – græsset studser ej sig selv

Min plæneklipper blev helt klart ødelagt i sidste uge. Fordi jeg tilmed præcis havde kommet gas i, hændte det i et horribelt øjeblik. Græsplænen skal selvfølgelig klippes, dette hersker der ikke nogen skepsis om, derfor bør jeg vist hellere bruge penge på en brugbar plæneklipper. Den skal helt sikkert være en med benzinmotor. Der eksisterer ingen chance for, at jeg ser frem til at løbe rundt i haven og benytte alle mine kræfter til at hive en sløv brugt plæneklipper i alle retninger med næverne. Ingen chance, lidt hestekræfter skal her altså til. I så fald, af din plæneklipper endda kommer med opsamling til de afklippede stumper, ville den være utrolig super. Let samt funktionsdygtig og primært ej urealistisk kostelig: sådan bør den motoriserede plæneklipper være. Der findes helt sikkert haveejere, der er ligeglade med, hvilken plæneklipper, der klippes med. Jeg synes alligevel, at af betydning er det, at klipperen fungerer. Der er en chance for at være i en anden verden for et par timer, idet jeg bruger min plæneklipper. Den slags ville være en luksus, hvis der så bliver tid til at fundere over alt og intet. At klippe græs bør ej være en uhåndterlig byrde, i stedet for kunne man lige så godt betale genboens unge for at tage hånd om det. En maskine der selv farer rundt (en elektronisk plæneklipper) har jeg dertil også mulighed for overgive sig til. Robotplæneklippere koster desværre utrolig meget.

Jeg burde helt klart hælde til en ordinær plæneklipper med selvtræk, så jeg ubesværet og tidsbesparende kan få ordnet husgrunden, og slipper for at slide min krop uden grund eller spilde alle mine penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>