En kvalitets altan udgør et aktiv indenfor flere felter

Da jeg voksede op, havde vi faktsik altid en lækker altan i ejerforeningens lejligheder. Jeg har en lang række pæne ting at sige i forhold til store altaner, idet det genererer adskillige fordele. Altandøren ud mod altanen i hjemmet bevirker sekundært, at der skabes et større lysindfald i det respektive rum. Små hjem kan da ellers egentlig have en bøjning imod at virke en tand for mørke. Efterfølgende – i løbet af årets mørke sæson er det praktisk at kunne stikke hovedet uden for på sin altan og tage et reality-tjek på, hvor stor en mængde beklædning, man behøver at tage på den dag. Dette plus vil man klart kunne benytte også om sommeren. Allermest er altaner selvsagt super nice på sommerdage, for da kan man boltre sig med lækre grilaftener, idet jeg som helt lille rådede jeg egentlig over en plastiksandkasse uden for på familiens altan. Mine forældre fremstod typisk en grad nere solbrun modsat øvrige personer, hvilket er helt begribeligt, at familier som har altaner kan få noget mere uv-fyldt lys sat over for personer, som ej kan nyde middagsolen ret uden for soveværelser. Personer med haver, vil være de mest solbrændte.

I min familie har vi altid haft altaner og akkurat herfor, har det i udtalt grad været et tilbagevendende savn at avære bosiddende hvor der ikke er altaner sammen med mine respektive lejligheder her de første år, mens jeg var flyttet hjemmefra. Oprigtig talt var jeg derfor meget glad, lige da jeg så et brev fra bestyrelsen i min ejerforening for nyligt. I brevet meddelte de, at der skal konstrueres en skøn altan til hver eneste hybel i beboelsen. Jeg har drømt om en fin altan rigtig længe, hvorfor det bliver virkelig skønt at få en altan udenfor. Lejlighedens futuristiske altan kommer til at være lige ud for min pladsbegrænsede stue, derfor er det egentlig ideelt. Det udvider faktisk min stue med en rum ude i solen, som der er stort behov for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den udendørs luft på min altan i lige linje fra min egen stue. Da jeg har min lejlighed allerøverst kommer det i den grad til at være en mærkbar opblomstring. Det er egentlig på dette grundlag at jeg ej kan begejstres for meget eller egentligt anbefale de enorme fordele ved fine altaner sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>