Det er i Jylland i en lille by, at der lige nu bliver bygget nogle nye træhuse

Min fyr samt jeg har tænkt os at købe et parcelhus inden så længe. Det er perfekt, at de nye typehuse, ja endda træhuse, kommer til at ligne et sommerhus, for lige siden jeg var lille, har jeg gerne villet have et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, vil antageligvis også ligne et typisk sommerhus område, fordi de nye typehuse vil se ud som hinanden på gaden. Træhusene får for eksempel ens døre og vinduer. Det er i en idyllisk by i Midtjylland, at der i øjeblikket bliver opført nogle nye boliger – og der opføres det, som hedder typehuse. Fordi mig og min fyr godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i centrum af storbyen, til et parcelhus tættere på landet, vil vi købe et af husene. Det ser ud til at blive smarte træhuse i lærk, sågar med terrasse + have. Jeg ser meget frem til at komme til at befinde mig i et af de omtalte træhuse med fred og ro, og hvor der er en del mere plads. Herudover bliver det fantastisk at få en stor have, som jo er rigtig nyttig at have, når det bliver godt vejr. Jeg er glad for at tilbringe tid ude i naturen, grundet det har jeg længe gået og været irriteret over at bo i en lejlighed, når det er varmt. Til trods for at min fyr allerede nu er startet på at knevre om, at han ikke gider slå vores nye græsplæne, tror jeg dog, at han egentlig ligesom mig glæder sig til at kunne være udenfor i en have. Jeg kan godt tage mig af blomsterbeddene og sådan noget. Dét orker min kæreste i hvert fald ikke. Hvis han måtte tage beslutningen, så ville vi nok slet ikke ligge inde med blomster og den slags feminine pjat.