Da jeg er chef med firma er den rette lønservice vitalt

Jeg har meget at huske, hvis man netop er sprunget ud som selvstændig. Som ejerinde af selvstændig virksomhed, er det ekstremt vitalt at sikre sig den bedste lønservice. Egentlig har jeg forbindelse til en anbefalelsesværdig løn-samarbejdspartner. Det her er en virksomhed med lønservice, og derudover tager sig af forvaltning af lønninger, tid, projekter, job samt vores stab. Hver eneste gang er det kompetente & motiverende personer, som forvalter vores lønservice plus øvrige arbejdsopgaver.

Indtil videre har jeg under alle omstændigheder været tilfreds, ligegyldigt om firmaet og jeg kun har anvendt det her lønfirma i et kortere tidsinterval. Dog kan jeg blot bedømme, at netop her har jeg fundet en lønservice som har virkelig solid karat. Vi skal på ingen måde bekymre os hvorvidt de vigtige, administrationsmæssige opgaver udføres. Støder vi ind i nogle ting, vi er usikre på, så får vi foruden lønservice desuden en super brugbar briefing.

Foruden at håndtere vores lønservice, klarer vores samarbejdspartner dertil det hele, der drejer sig om tid. Det vil sige, at man lister alle aspekter omkring fravær, fleks, overarbejde, lønforhandlinger foruden rapportering. Vi har endnu mest behov og brug for mest ordinær lønservice, da jeg alene råder over 5 fastansatte. Men altså til den tid vi er endt med at være gigantiskt, kommer det til at være helt vildt smart, at den individuelle ansatte helt selv kan gå ind i it-systemet og registrere fravær samt tjekke lønninger, ferie/fridage mm. Således er jeg virkelig glad for vores partner i relation til lønservice, da jeg har øje for kæmpe fremtidsudsigter såvel i øjeblikket som på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>