Bordplader + bordstel til enhver slags stil + alles behov

Vil du gerne købe bordstel og møbler i endda monstrøse ordrer, finder du dem lige her, fordi vi ligger inde med lager med stor kapacitet hvorfra vi har engros salg. Vi har en lang række varianter i relation til møblemant i forskellige udseender, råmaterialer samt udseende, og derfor har du en lang række af de bedst mulige forudsætninger for at indkredse interiør, som matcher udseendet der, hvor du indretter. Kollektionen her hos os omfatter alt helt fra det klassiske hvide og sorte til produkter, der har fået markant mere pangfarver, hvis altså man ønsker at få kulør i det lokale, som du er i gang med at forme.

Caféborde- og stole kan du købe i vores webshop, hvorved du har mulighed for at parre de perfekte restaurantstole & -borde til dit cafémiljø. Det gælder også for muligheden for at vælge og komponere kulører. Vil det være en grøn eller en turkis barstol, der matcher det lokale, som skal indrettes? Eller vil du holde det 100 % stilrent i sort/hvid? Hos os finder du samtlige slags restaurantmøbler i mange farvenuancer foruden råemner som fx plastic og metal og dertil fx med en polstring af læder.

Det skelsættende er, om mon inventaret skal stå i spisestuen eller derhjemme i privaten. Mangler du borde med plads til mange du skal bruge til f.eks. større lokaler eller eventuelt en restaurant i et hotel, bør du tage vores større bordstel som har flere ben, der kan stabilisere bordplader, som giver mange siddepladser. Skal du bruge nogle små caféborde i forskellige facon, der f.eks. skal bo ude i det fri, er det egentligt optimalt m. en sådan form for stel til plader, der kan foldes sammen. Har du bordstel med sammenklappelige ben er det i den grad enkelt at tage bordene ind, idet ikke restaurantbordene skal blive udenfor ved mørkets frembrud eller eksempelvis, så snart du ønsker let at opbevare en gruppe ekstra spiseborde til tidspunkter, som fordrer yderligere bordkapacitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>