Book livemusik hos firmaet, jeg er chef for

Jeg har noget, hvilken jeg stræber efter, at du/I gør en indsats for at sprede. Og det er book underholdning. Nylig er jeg opstartet hvor jeg er manager i et booking bureau, så herfor formidler jeg booking af alsidig livemusik og standup. Altså forskellig forskellige bands og staup komikere. Desværre er det en benhård erhvervsbranche at bane sig vej ind i, så derfor mangler jeg vennernes hjælpende hånd. På anden vis kan jeg givetvis ikke tjene månedsløn nok til at få overskud på betalingsbalancen. Det gælder om at få sit navn slået fast på feltet i forhold til feltet med book stand up. Den store drøm vil være, at hver gang folk påtænker eller laver en søgning på en af søgemaskinerne på eksempelvis book livemusik, da er jeg nummer et, to eller tre.

Som en start fik jeg forbindelse til mange kendte mennesker. Jeg spurgte mig ad, hvorvidt jeg kunne tage ansvar for bookingen af dem og anden livemusik. så jeg folk, der afslog, således har der været meget opgaver og ikke mindst skuffelser i denne proces. Dog spurgte jeg dem, om ikke de drømte om, at det var deres navn, som var svaret, såfremt en eller anden sagde book f.eks. stand up. Hvilket som regel altid var en markant grund. Så på den konto hentede jeg op til flere kunstnere under mine vinger. Uafladeligt kan jeg have glæde af, at du og dine venner deler underretningen om min iværksætterånd og herunder min booking af stand up til hele verden. Jeg ønsker jo slå igennem som katalysator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>