Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores Efterskole

På vores idrætsefterskole i Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig efterskoleder kan prale af at have flere varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en idrætsefterskole, og fokus er derfor naturligvis på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsarter som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen kan dog også meget andet end idræt og sport. I kraft af sine fantastiske omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du som elev kan blive udfordret af spændende og anderledes fag, som f.eks. adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at fokusere på eksempelvis musik eller design. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, vil du med garanti – også udenfor undervisningstiden – få et væld af oplevelser. Det sker både i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to rejser. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får eleverne, der har linjefaget outdoor, mulighed for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at tilrettelægge. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

Trods det at vores efterskole faktisk er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fokusfag, der tiltaler dig – også hvis du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>