Anskaf de ideelle transport hjul og taljer med radiostyring til dit firma

Et optimalt fokus på sikkerhed foruden gode arbejdsforhold er alfa og omega på store som små byggepladser. Lige meget om du som entreprenør skal investere i nogle nye gummi hjul, manuelle taljer eller faldsikringsudstyr til håndværkerne, er det dermed vigtigt, at du altid vurderer arbejdsforholdene nøje, inden du eksempelvis investerer i de nye taljer. Den eneste måde at begrænse risikoen for arbejdsulykker på er, at sikre en god planlægning foruden instruktion til alle på en byggeplads. Dertil bør alle hjul til enhver tid anvendes rigtigt, mens de tillige bør være efterset og vedligeholdt efter alle kunstens regler.

Såfremt du køber personlige faldsikringsudstyr, er der et væld af forhold, som du som hovedentreprenør som udgangspunkt altid skal tilgodese. På en byggeplads er uheld som følge af fald nemlig i realiteten blandt de de allerfarligste ulykker. Når du investerer i faldsikringsudstyr og andet sikkerhedsudstyr til arbejdsmændene skal du derfor være sikker på, at udstyret egentligt er godkendt med udgangspunkt i landets standarder. Desuden skal alle slags faldsikringsudstyr gennemgå et årligt servicetjek og udskiftes når der gået højest 5-6 år, pga. at dette er den gennemsnitlige levetid for faldsikringsudstyr.

Per definition er der ligeledes adskillige faktorer, der spiller ind hvis du skal finde frem til hvilke hjul, som kan tilfredsstille specielle behov i dit firma på optimal vis. Helt grundlæggende bør du tage højde for, om dine nyindkøbte hjul alene vil skulle bruges sjældent, eller om de bør være holdbare nok til at kunne holde til en kontinuerlig køren frem og tilbage. Det har nemlig omfattende betydning for apparaturets samlede levetid og dets sikkerhed såvel som anvendelighed for dine medarbejdere, hvilke hjul, du køber til din virksomhed samt hjulenes belastningsevne.

Er det i stedet nye taljer, som du som entreprenør skal finde til dit firma, findes der også en lang række valgmuligheder. På baggrund af behovene i dit byggefirma, vil du fx kunne investere i manuelle eller automatiske taljer med forskellig løfteevne. Før du vælger nogle nye taljer, skal du som følge heraf til hver en tid sikre, at du modtager en grundig rådgivning. Behovet for en reel vejledning er selvfølgelig gældende hvad enten du som arbejdsgiver skal til at købe personligt faldsikringsudstyr, taljer eller nye hjul til dit entreprenørfirma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>