Algerens styrker hustagets levealder

Jævnlig algerens er fundamentalt af op til flere årsager, specielt her i landet. Tage her i Skandinavien er uden algerens og anden vedligeholdelse virkeligt udsatte med det her klamme samt omskiftelige vejr, der findes her. Tagbelægningerne er særligt udsatte i forhold til algeangreb, der svækker tagbelægningen. De våde vejrforhold og de store udsving i temperaturerne her i Skandinavien er årsag til, at skandinaviske tagbelægninger er særdeles udsatte i forhold til algeangreb. Dermed er det meget betydeligt at passe på sit tag ved at bruge f.eks. algerens, så man kommer til at forlænge tagbelægningens værdi.

En jævnlig algerens samt en ny omgang tagmaling når behovet opstår vil holde taget smukt og stærkt mange år ud i fremtiden. Dermed kan du undgå at skyde penge efter et nyt tag. Supplerer du en algebehandling med ny tagmaling, inden skaden opstår, er du derfor sikret en udadlelig renovering af den oprindelige tagbelægning. Ansætter du en tagmaler, der er medlem af byggegarantiordningen, vil du desuden opnå en garanti på din nye tagmaling på 10 eller 15 år såfremt du bruger penge på en jævnlig algebehandling.

Hvorledes fungerer algerens? Såfremt professionelle går i krig med en grundig algebehandling, sprøjter man alge-sæbe ud over samtlige tagplader/sten, som trækker ind i algerne og de afgør ved dør. Nu vil samtlige alger falde ned næste gang regnen falder. Det er specialsæben, som teknisk set er algerens. Folk vil typisk opleve, at siderne, som peger i retning mod vest, som de første vil være algefrie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>