Aflæsning af hjemmets energimåler skal bare være i orden

I mit kvarter er der igangsat en gennemgribende ombygning. Dette arbejde involverer i sagens natur de store rum som spisestue + toilettet og f.eks. forbedrede nedløbsrør. Dog foregår der derudover noget når det gælder varme- og energiområdet. Jeg har eksempelvis fået opsat en ny model af en energimåler i mit hjem, og det gør både varme aflæsning og mit varmeregnskab særdeles meget enklere. Den energimåler, jeg har fået, går under navnet elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Der er særdeles mange fordele ved modellen her. Måleren rummer en meget stor målepræcision, og denne type har flere connection possibilities. Typen har det, der kendes som vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på uvilkårlige datoer af min nye måler. Og dog, jeg ved det ikke med sikkerhed, da jeg skulle gøre sådan med den, jeg havde før. Imidlertid er jeg ikke vidende, om hjemmets nytilkomne inventar er så godt udviklet, at energiselskabet Klong er i stand til at foretage varmeaflæsningen fra distance. Hvorom alting er, vil det være fundamentalt at få registreret aflæsningen. Eftersom at denne aflæsning skal jeg anvende til mit private varmeregnskab, foruden at dertil skal foreningen herudover benytte angivelserne, på grund af at bestyrelsen udarbejder et fælles varmeregnskab der har beregning af, hvad os beboere respektivt skal punge ud med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og især derfor er undertegnede vild med den forbedrede energimåler, idet jeg dermed er klar over, at der med garanti altid er en aflæsning med virkelig overvældende omhyggelighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>